Frits Pedersen A/S
Om os | Kontakt os | Find os | FAQ | Login
Halvfabrikata Metal Ædelsten & Perler Diamanter Værktøj Udsalg Gode råd Nyheder Kundecenter
EnglishGermanPrint

Om os - værdigrundlag. Bæredygtighed

Introduktion. 


Frits Pedersen A/S har siden 1953, været aktiv som forhandler til  smykkebranchen på det danske, samt europæiske marked. Gennem årene har vi opbygget et stort lager af ædelmetaller, halvfabrikata, diamanter, perler og ædelsten samt værktøj og maskiner til guldsmedebranchen og andre tæt beslægtede brancher, så som elektronik, dental, reklame etc.

Produkter.

Et godt produkt til en favorabel pris, høj service og generelt hurtige leveringsbetingelser er vores kendetegn.

Vi har gennem vores brede netværk af samarbejdspartnere muligheden for at tilbyde produkter som normalt ikke er lager, men fremstilles specielt efter kundens ønske og krav. Forespørgsler modtages meget gerne – store som små. Vi håndterer både store og små udfordringer og tilstræber altid at finde det produkt som vores kunder efterspørger, hvis det ikke allerede findes i vores store varesortiment, som tæller mere end 15.000 produkter.

Derudover har vi etableret egen danskstyret produktion af sølvemner i Chiang Mai, Thailand, hvor vi kan hjælpe jer kunder med egne design - nye som gamle - og produktion herefter. Kontakt os for yderligere information.Arbejdstilsynets
grønne smiley

Faglig kompetence, ansvarlighed. Sustainability report.

Vores store faglige kompetence og anciennitet blandt medarbejderstaben, som både tæller smykkedesigner, diamantgrader, gemmolog og guldsmede, giver os en dybere forståelse for dagligdagens problemstillinger i branchen, og en hurtig afhjælpning af disse. Kontakt os gerne for et godt råd eller dialog.

Vi arbejder ud fra FN's 10 globale principper inden for ansvarlighed - CSR (Corporate Social Responsibility), alle gældende lovkrav, samt FN’s regler for konfliktdiamanter og OECD's for konfliktguld. Derudover mod FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Se og læs vores Sustainability rapport.

Læs rapporten her

Vi støtter og har løbende støttet diverse organisationer og formål. Bl.a. Unicef, Kræftens Bekæmpelse, KEA, NEXT Guldsmedeskole og Gemmologisk Selskab. Nyudlærte guldsmede. Desuden diverse projekter, messer og udstillinger i branchen. Lokale foreninger og ungdomshold indenfor sport.

Katalog / hjemmeside.

Stort set hele vores katalog kan ses på vores hjemmeside, som løbende opdateres med nye priser, produkter etc. Desuden har vi et stort program af diamanter, hvor separat pris og tilbudsliste udsendes.

Via vores log-on system, tildeles man et password, som gør det muligt at se priser, bestille varer, udskrive kontoudtog, se restordre m.m.

Password tildeles ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden under menuen kontakt.

Showroom.

Besøg vores showroom på adressen, få en kop kaffe og se en stor del af vores produkter som er udstillet, eller kan fremvises og evt. testes efter ønske. Her kan vi samtidigt få en uforpligtende snak om vores forhåbentlige fremtidige samarbejde og jeres tanker og behov.

Messer og udstilling.

Frits Pedersen udstillede i 2019 på følgende messer,

  • Guld Ure Smykkemessen, New Nordic, Øksnehallen København, Danmark i august.

  • Guld Ure Smykkemessen, Precious, Stockholm, Sverige i september - AFLYST 2020

 

med venlig hilsen

 

Tony
Nordberg

Lone Bøgh
Nielsen

Pernille
Kristensen

Line
Sjørup

Charlotte
Rabjerg

Kirsten
Riis

Eva
Norager

Christian Ohm-
Hieronymussen

Værktøj

Kirsten
Ellemose

Værktøj

Lau
Borch

Webudvikler

Natasja
Frederiksen

Line
Nordberg

Alexander
Nielsen

Copyright © 1996-2022 Frits Pedersen A/S · Forbehold og persondatapolitik · Handels- og betalingsbetingelser · Sitemap · Webmaster