Metal

I ædelmetalafdelingen lagerføres bla. tråd, støb, plade, rør, tene, barre, granulat og legeringsmetaller i sølv, gul-, hvidguld og platin. Hvis du ikke finder dét produkt eller dimension, du søger – så kontakt os. Vi leverer dagligt mange produkter fremstillet med bestemte mål – efter vore kunders anvisninger.

Vi lagerfører desuden, eller vi kan hjemtage diverse ædelmetalprodukter til industrien. Heriblandt finsølvstråd, finguldstråd, finsølvsplade, finguldsplade, finsølvsrør, finguldsrør, platinprodukter, eller andre legeringer og produkter. Kontakt os ved alle forespørgsler og hør nærmere.

Argentium sølv lagerføres også. Argentium sølv er en ny patenteret anti oxideringslegering i minimum 935/- og derved renere end traditionel sterling sølv. Argentium sølv er legeret med metallet Geranium.

Argentium sølv er lysere (mere hvid) end platin og hvidguld.

Argentium sølv er nemmere at vedligeholde, lettere at pudse, polere og holder længere.

Metalaffald så som krats, filing, skrot, gamle smykker, bestik m.m. modtages til analyse og affinering. Guld, sølv og platin købes til fordelagtige priser. Kontakt os venligst for yderligere information.  Se handels- og betalingsbetingelser

Bioguld, en proces med god samvittighed                                                                  

Alt vor guldædelmetal er såkaldt bioguld. Dette er gammelt guld der raffineres (renses) og genanvendes til  produktion. Processen foregår i EU og overholder derved alle EU's regler for miljø, arbejdsforhold, børnearbejde m.m.

Ingen mineraler benyttes fra konflikt eller høj risiko ramte områder i.h.t. OECD og EU.

Lagerfører Fairtrade guld og sølv granulat. 

Alle der ønsker at købe guld med god samvittighed kan købe Fairtrade guld - der må bare ikke reklameres for det uden at man er certificeret Fairtrade forhandler.

 

 

Hos Frits Pedersen A/S er vi ansvarlige for at vores smykkedele overholder de gældende lovkrav.Udover de stikprøvekontroller som vi selv får foranlediget bliver der løbende foretaget stikprøvekontroller af Ædelmetalkontrollen. Derudover har vi en løbende dialog med vores producenter om kvaliteten af og indholdet i vores produkter. Alle vores smykker og smykkedele overholder lovkravet om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Læs mere her.

 

 

 

 

Bladguld og bladsølv Loddepasta Kugletråd Rundt rør Barre/Finmetal
Frits Pedersen A/S · Haraldshus, Vermundsgade 38B, st. th. · 2100 København Ø · Danmark
Tlf.: +45 35 43 11 11 · Fax: +45 35 43 33 44 · fp@frits.dk · www.frits.dk
© 1996-2021 · http://www.frits.dk/metal.asp · 07-12-2021 06:33:48